Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regizorul Jordan Peele va primi trofeul de excelență la gala BAFTA

BAFTA

Regizorul recompensat cu Oscar Jordan Peele va primi un premiu special pentru excelenţă din partea diviziei din Los Angeles a Academiei Britanice de Film şi Televiziune (BAFTA/ LA), informează contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Peele va primi premiul pentru excelență în regie John Schlesinger la gala Britannia Awards, organizată de BAFTA/ Los Angeles pe 25 octombrie, la Hotelul Beverly Hilton.

Cineastul american este premiat pentru creațiile sale "pline de imaginație" care "au pus în lumină povești cu o relevanță socială importantă".

Citește și: Doliu în lumea muzicii! O vedetă a rock-ului alternativ a murit

Organizatorii galei au anunțat anterior că anul acesta vor mai fi onorați Jane Fonda, cu Stanley Kubrick Britannia Award pentru excelența în film, Jackie Chan, cu Albert R. Broccoli Britannia Award pentru contribuția la industria de divertisment, și Steve Coogan, cu Charlie Chaplin Britannia Award pentru excelența în comedie.

Printre cei care au primit anterior premiul de excelență în regie din partea BAFTA/ LA se numără Quentin Tarantino, Sam Mendes, Ang Lee, Ava DuVernay, Christopher Nolan și Danny Boyle.

Jordan Peele, în vârstă de 40 de ani, a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, pentru lungmetrajele "Get Out" și "BlacKkKlansman" (2018) și a primit acest trofeu pentru scenariul primului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.