Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reglare de conturi cu săbii și cuțite la Târgu Jiu - Totul a pornit de la o mașină

sabie

Cinci gorjeni au intrat cu forța, înarmați cu săbii și cuțite, în curtea locuinței din Târgu-Jiu a unui bărbat. Conflictul, ce pare a fi o reglare de conturi, a degenerat, informează Mediafax.

IPJ Gorj a anunțat duminică dimineață că polițistii din Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat că, pe strada Microcolonie, a avut loc un conflict între mai multe persoane.

Forțele de ordine au constatat că cinci bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, din comuna Bărbătești și orașul Târgu Jiu, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței unui bărbat de 47 de ani, din Târgu Jiu, unde, în urma unui conflict spontan privind vânzarea-cumpărarea unei mașini, cei cinci l-ar fi amenințat cu acte de violență pe bărbatul de 47 de ani și familia sa.

De asemenea, în timpul conflictului, unul dintre cei cinci bărbați, în vârstă de 35 de ani, i-a distrus victimei un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de 3.000 lei.

Toți cei implicați au fost duși la sediul poliției pentru audieri, iar polițiștii fac cercetări într-un dosar penal pentru violare de domiciliu, amenințare și distrugere.

Suse judicare spun că pare să fie vorba despre o reglare de conturi între familii de romi, iar agresorii aveau săbii și cuțite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.