Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REGRETE NESFÂRȘITE: PRINS cu minciuna, Allen Coliban își cere scuze public pentru că și-a înflorit CV-ul

senat.ro
Allen Coliban

Primarul orașului Brașov a transmis un mesaj public prin care își oferă scuze pentru ceea ce el consideră a fi o greșeală din CV și o greșeală din trecut. Allen Coliban a fost acuzat că a mințit deoarece a trecut în CV, la capitolul studii, Facultatea de Automatică și Calculatoare din București.

Primarul orașului Brașov, Allen Coliban, a transmis un mesaj public prin care își oferă scuze pentru că în CV-ul său apar informații interpretabile. El recunoaște că nu a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din București și susține că felul în care și-a întocmit CV-ul este greșit, conform Mediafax.

Citește și: ALERTĂ Bărbatul audiat de poliție pentru INCENDIEREA unei femei la Ghimpați NU e criminalul

 

„Sunt absolvent de facultate. Sunt licențiat la Facultatea de Management a Universității Transilvania, Brașov și am urmat timp de 5 ani școlari cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare de la Universitatea Politehnica București. Așa ar fi trebuit să sune prezentarea educației mele și regret faptul că nu am fost clar în CV-ul meu, de la bun început, pe acest subiect. Îmi cer scuze pentru această greșeală, îmi pare rău dacă v-am înșelat încrederea. Nu pot schimba greșelile din trecut. Tot ce pot face este ca pe viitor să vă demonstrez că sunt într-adevăr diferit de cei care ne-au condus până acum”, a spus Allen Coliban.

Noul primar al Brașovului a fost acuzat că a mințit deoarece în CV a trecut, la capitolul studii, Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universității Politehnica din Bucureşti. Cei care l-au acuzat au arătat că Allen Coliban a fost exmatriculat după cinci ani de studiu și că nu a absolvit studiile la facultatea bucureșteană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.