Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regretul lui Ciucă: Meseria nu mi-a permis să fiu alături de familie

Facebook/ PNL
Nicolae Ciuca

Într-un interviu la Digi 24, Nicolae Ciucă a vorbit despre soția și fiul său și a dezvăluit sacrificiile făcute în viața familială din cauza profesiei și a dedicării sale.

"Din păcate, meseria nu mi-a permis să fiu alături de el și de familie cât mi-aș fi dorit. Am lipsit în cele mai importante momente ale vieții lui", a mărturisit Ciucă, referindu-se la absența în momente semnificative, precum prima zi de școală sau examenele importante ale fiului său.

Cu toate acestea, Ciucă a subliniat că a încercat să compenseze prin calitatea timpului petrecut împreună cu familia sa. "Da, chestiile astea îmi lipsesc. În schimb, am căutat să compensez prin calitatea timpului pe care l-am petrecut împreună", a spus șeful Senatului.

În discuția cu Ionela Năstase, Ciucă a dezvăluit că fiul său nu i-a reproșat niciodată absența și că i-a moștenit pasiunea pentru pescuit.

"Pescuieşte şi pentru mine. Şi pescuieşte frumos. Ştiţi, vorbeam mai devreme de saramura de pui. Cea mai bună saramură de peşte, peşte autohton, că vorbim de… e saramura de biban. Şi îi zic, de câte ori se mai duce: dacă prinzi biban, la dimensiunea de reţinere, adu şi tu doi-trei să facem o saramură de biban, că n-am mai mâncat din copilărie. (...). Este foarte dedicat pasiunii, adică tot ce prinde eliberează", a povestit Nicolae Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.