Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reguli stricte în Parlament - Membrii Comisiei pentru Regulament s-au întrunit în şedinţă pentru a discuta proiectul lui Nicolicea

nicolicea

În data de 10 iulie 2018, membrii Comisiei pentru Regulament s-au întrunit în şedinţă pentru a discuta proiectul de Hotărâre privind modificarea  și completarea Regulamentului Camerei Deputaţilor, iniţiat de domnul deputat Eugen Nicolicea, Grupul parlamentar PSD, Comisia fiind sesizată în data 02.07.2018, de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor prin adresa  nr. 936 BP /27.06.2018.

Proiectul de hotărâre de modificare şi completare a Regulamentului Camerei Deputaţilor are ca obiectiv punerea în acord a Regulamentului Camerei Deputaților cu prevederile Regulamentului de procedură al Parlamentului European.

Deputații și senatorii sunt obligați să respecte prevederile regulamentelor, să se supună normelor de conduită civilizată, de curtoazie și de disciplină parlamentară și să nu aibă atitudini sau să folosească expresii sau cuvinte injurioase, ofensatoare sau calomnioase. Deputații trebuie să asigure prin atitudine, limbaj, conduită și ținută solemnitatea ședințelor parlamentare și bunul mers al activităților desfășurate în cadrul structurilor parlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.