Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reîncepe nebunia în spitale! Vizitele rudelor, interzise la mai multe secţii ale Spitalului Buzău, din cauza creşterii cazurilor de COVID-19

premiumtimesng.com
covid-19

Reîncepe nebunia în spitale! Vizitele rudelor, interzise la mai multe secţii ale Spitalului Buzău, din cauza creşterii cazurilor de COVID-19

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a decis, în urma unei adrese a Direcţiei de Sănătate Publică, să restricţioneze accesul vizitatorilor, având în vedere creşterea numărului de cazuri de COVID-19. La secţiile ATI, Neonatologie-Maternitate şi Oncologie, vizitele sunt interzise.

Conform adresei DSP, în Spitalul Judeţean Buzău se mai poate intra doar în intervalul orar 10.00-12.00. Excepţie fac secţiile ATI, Neonatologie din Maternitatea Buzău şi Oncologie, unde accesul aparţinătorilor a fost interzis.

Acolo unde vizitatorii pot intra la bolnavi, accesul se va realiza doar cu purtarea echipamentelor de protecţie puse la dispoziţie de spital.

La Spitalul Judeţean Buzău sunt internaţi în prezent opt pacienţi cu COVID-19.

În judeţul Buzău, sunt active la acest moment două focare de COVID-19. Un focar a fost declarat în Centrul Primire-Violenţă Infantilă din Râmnicu Sărat, unde mai mulţi beneficiari au fost confirmaţi cu virusul SARS-CoV-2. De asemenea, este activ un focar la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, unde au fost confirmate 19 îmbolnăviri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.