Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remarcatul lui Mihai Stoica după meciul pierdut de FCSB la Londra: Este o achiziţie excepţională

orangesport.ro
mihai stoica

FCSB a pierdut primul meci din Conference League, după întâlnirea cu West Ham United, 3-1. Echipa lui Nicolae Dică a deschis scorul prin reușita lui Cordea dar 'ciocănarii' au întors rezultatul după pauză.

După meci, managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, a avut un remarcat, pe Andrea Compagno, și a anunțat că se teme pentru Olaru și Dawa, care s-au accidentat.

„Am văzut reluările. Nu ştiu ce să spun, ştiu că a arbitrat CFR-ul cu Young Boys, i-au dat un penalty tot aşa la Bălgărdean. Din nefericire, noi nu am avut VAR. Acum nu contează… Până la urmă rămânem cu un meci pierdut, cu 2 jucători accidentaţi, nu ne doream… Ştiţi foarte bine situaţia noastră în campionat. Olaru şi Dawa, dar momentan nu ştim nimic. Au fost câţiva jucători care s-au ridicat la nivelul partidei, unii chiar au surprins, au jucat senzaţional deşi nu au experinţă în competiţii europene. Edjouma, meci de excepţie.

A fost o acţiune colectivă senzaţională. Ideea e că timpul ne presează, avem puncte puţine. Nimeni nu va putea pune presiune cum a pus West Ham pe noi acuma seara. Au jucători de calibru, am văzut ce înseamnă. Scamacca a fost anihilat de Tamm. Tocmai de asta trebuie remarcat şi faptul că Compagno este o achiziţie excepţională, a făcut meciuri bune deşi am pierdut. Nu am arătat rău deloc, doar că a venit faza aia… Cel mai mult mă interesează starea lui Dawa şi Olaru”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.