Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remco Evenepoel va participa la Giro d'Italia în 2023, dar nu şi la Turul Franţei

ciclism

Ciclistul belgian Remco Evenepoel, campionul mondial en titre şi câştigătorul Turului Spaniei în acest an, a anunţat miercuri că va participa la Giro d'Italia în 2023, dar nu şi la Turul Franţei, informează AFP, Agerpres.

Noua senzaţie a plutonului profesionist, în vârstă de 22 de ani, a dezvăluit alegerea sa, aşteptată, într-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare de la Amalfi, la sud de Napoli, unde face în prezent o recunoaştere a şoselelor din zonă.

Acest anunţ nu este o surpriză în condiţiile în care conducătorul echipei Quick-Step, Patrick Lefevre, a spus mereu că preferă ca Evenepoel să aştepte anul 2024 pentru a descoperi Turul Franţei.

Alegerea Turului Italiei este cu atât mai evidentă în condiţiile în care Giro va propune în luna mai trei etape de contratimp, cu o distanţă cumulată de 70,6 km. Un lucru pe placul lui Evenepoel, specialist în contratimp, în timp ce Turul Franţei va cuprinde doar o singură astfel de probă, de 22 km, la viitoarea sa ediţie.

Remco Evenepoel va participa pentru a doua oară în cariera sa la Turul Italiei, după ediţia de anul trecut, în cursul căreia a abandonat în etapa a 18-a.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.