Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remeș a CÂȘTIGAT procesul cu DNA și TVR

remes

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeș, a câștigat procesul cu DNA și TVR.  Decebal Traian Remeș a câștigat definitiv la Înalta Curte procesul prin care a cerut despăgubiri de la TVR și DNA pentru divulgarea, în 2007, a probelor din dosarul „Caltaboșul”.

„Procurorii m-au acuzat de lucruri pe care nu le-au dovedit sub nicio formă. Împotriva mea nu a existat nicio declarație a nimănui și niciun înscris. Înregistrarările nu au dovedit existența plicului recunoscut inclusiv prin sentința prin care am fost condamnat de către Înalta Curte. Eu am atacat prin proces și am ajuns să am decizie civilă din partea  Curții de Apel Brașov consfințită ca irevocabilă de ÎCCJ”, a declarat Remeș, la Antena 3.

Potrivit ÎCCJ, Remeș va trebui să primească 15.000 de lei despăgubiri de la TVR, DNA și Rodica Culcer, la acel moment șefa știrilor TVR.

Remeș a pierdut în prima instanță, la Tribunalul București, dar a câștigat în apel. Înaltă Curte a menținut decizia Curții de apel Brașov.

Reamintim că, în februarie 2013, Înaltă Curte l-a condamnat definitiv pe Decebal Traian Remes pentru trafic de influența la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Caltaboșul”.

În octombrie 2007, în timpul anchetei DNA în dosarul „Caltaboşul”, postul public a difuzat imagini de la o întâlnire a lui Remeş cu fostul ministru Ioan Avram Mureşan, în care acesta din urma îi dă un plic, precum şi înregistrari audio referitoare la unele licitaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.