Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remiză albă în derbyul francez dintre Lille și PSG

După victoria lui Lyon de sâmbătă, în deplasare la Nice, Lille avea duminică nevoie de cel puțin un punct pentru a ocupa prima poziție în campionatul francez, informează mediafax.

Adversari îi erau însă „miliardarii” de la PSG, care nu erau în cea mai bună formă. Parisienii au obținut doar 8 puncte din 15 posibile, în ultimele 5 etape, cu un egal și o înfrângere chiar pe teren propriu.

Lille - PSG s-a încheiat 0-0, însă nu au lipsit fazele spectacol și paradele de excepție. PSG a dominat din toate punctele de vedere, având o posesie de aproape 70% și 57 de acțiuni de atac la poarta lui Lille.

Rând pe rând Rafinha, Di Maria, Moise Kean și Kimpembe irosesc ocazii importante de a marca, o parte din ele fiind blocate prin parade spectaculoase de portarul Mike Maignan.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Lille în minutul 53, însă a fost anulat pe motiv de offside. Repriza secundă a fost în rest una de uzură, fără faze notabile.

Lille și PSG rămân în top 3 după această remiză, cu Lille pe prima poziție, la egalitate cu Lyon, și cu PSG pe 3, la diferență de un singur punct de primele două.

Urmează ultima etapă a anului, în care PSG întâlnește pe teren propriu un adeversar teoretic facil, Strasbourg. În schimb Lille are o deplasare grea la Montpellier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.