Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remiză între Petrolul Ploiești și UTA Arad, în ultimul meci al etapei din Superligă

Superliga

Petrolul Ploiești și UTA Arad au remizat, 1-1 (1-0), în ultimul meci al etapei a cincea din play out-ul Superligii la fotbal. Gicu Grozav a deschis scorul pentru „lupii galbeni”, cu un șut pe jos din marginea careului, autorul golului egalizator fiind Micovschi.

Arădenii au dominat primele 10 minute, culminând cu o ratare incredibilă a lui Omondi, care a vrut să lobeze din 6 metri, nimerindu-l din poziție de unu la unu, pe portarul Zima.

În replică, Gicu Grozavu, și-a făcut o minge puțin în afara careului de 16 metri și a șutat cu stângul, în minutul 11, la rădăcina barei porții lui Iacob, deschizând scorul.

A urmat o jumătate de oră fără ocazii demne de remarcat, pentru ca după pauză, oaspeții să domine din nou prima parte a jocului. La 10 minute de la reluare, Omondi a șutat plasat, la vinclul porții lui Zima, al cărui plonjon a fost inutil, mingea intrând în poartă pentru 1-1 (min. 55). Reușita a fost însă invalidată, la sesizarea arbitrilor VAR, centralul meciului anulând golul pentru un henț al lui Luckassen la o fază anterioară.

Petrolul a fost aproape să-și majoreze avantajul în două rânduri, prin șuturile pe lângă poartă ale lui Musi și Ișfan, însă cei care au marcat au fost arădenii, care au dus mingea pe traseul Omondi, Căpușă, Micovschi, ultimul introducând mingea în plasă din fața porții.

Ultima ocazie importantă de poartă i-a aparținut lui Tudorie (UTA Arad), care a șutat din careu în plasa laterală, după o angajare în adâncime.

UTA Arad acumulează 28 de puncte cu care se situează pe locul 9 (al 3-lea din play-out) la finele rundei, în timp ce Petrolul Ploiești, cu 26 de puncte, este pe 11 (5), la egalitate cu U Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.