Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remus Borza, numit în funcția de vicepreședinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României

remus borza

Coaliția Națională pentru Modernizarea României este onorată să anunțe astăzi, numirea în funcția de Vicepreședinte CNMR în sectorul pentru Strategii și Dezvoltare Organizațională a domnului Remus Borza.

Interesul acordat către respectarea Constituției, actele legislative și aportul lor asupra statului român, toată experiența domnul Remus Borza, va aduce un plus în ceea ce privește Coaliția, prin întărirea structurii administrative și demararea unor inițiative cu temei legal în ceea ce privește apărarea intereselor țării și a poporului român în fața nedreptăților, la construirea de Strategii de Dezvoltare Instituțională pentru CNMR dar și de strategii și planuri de acțiune în domenii precum: energie, economie, mediul de afaceri, etc.

‘’Prin alăturarea lui Remus Borza , CNMR își întărește capacitatea de a crea politici publice coerente și bazate pe expertiză în domenii precum energie, economie, fiscalitate dar și crearea de strategii de dezvoltare instituțională a CNMR. Experiența și expertiza domnului Borza sunt un avantaj în protejarea resurselor naturale ale României ’’ a declarant președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.