Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remus Pricopie, rectorul SNSPA, DOJANĂ cu TÂLC pentru românii care vor să protesteze de 1 Decembrie

pricopie

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, critică, cu mantă, decizia românilor care vor să iasă în stradă de Centenar. Acesta a scris, pe pagina sa de Facebook, un mic text prin care compară gestul de a protesta de Ziua Națională cu cel de a bate covoare în zi de sărbătoare.

"Într-o zi de sărbătoare, nu te apuci să bați covoare”

Această vorbă o știu de la bunica mea – Dumnezeu să o odihnească !

La început, când eram mic, nu am înțeles-o. Mă întrebam de ce să nu bați covoarele, dacă sunt prăfuite? De ce să nu le dăm strălucirea, la care știm că putem ajunge, cu niște lovituri bine articulate și cu o perie?

Răspunsul, pe care l-am înțeles ceva mai târziu, este simplu: dacă nu ai fost suficient de gospodar să faci acest lucru înainte, atunci ai răbdare, respectă ziua de sărbătoare și, dacă încă mai cauți strălucirea covorului și aerul proaspăt din casă, nu ai decât să o faci după.

Cred că bunica mea le-ar fi dat același sfat și celor care vor să organizeze miting de protest împotriva Guvernului României, cu ocazia zilei de 1 decembrie 2018. Ar fi înțelept ca încărcătura simbolică asociată Zilei Naționale, la 100 de ani de la Marea Unire, să nu fie ecranată de partizanatul politic" , scrie Remus Pricopie pe Facebook.

Citește și: Victor Ponta S-A DEZLĂNȚUIT pe tema Catedralei Mântuirii Neamului: O să șterg cometariile celor care se cred atât de superiori .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.