Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Renault a lansat un protest oficial împotriva Racing Point după cursa de Formula 1 din Austria

formula 1

Renault a lansat un protest oficial împotriva Racing Point după cursa de duminică din Austria. Cei de la Renault consideră că adversara din Marele Circ a încălcat regulamentul, maşina fiind o copie finală a celei cu care Mercedes a concurat în 2019, anunță MEDIAFAX.

Cei de la Racing Point nu au făcut un secret din faptul că şi-au basat design-ul maşinii pe modelul Mercedes de acum un an, dar a negat vehement că a încălcat în vreun fel regulamentul.

Citește și: Monica Anisie: ‘Unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică’

Însă cei de la Renault nu sunt de acord cu explicaţiile Racing Point, iar rezultatele din primele 2 curse confirmă puterea maşinii celor de la Racing Point. Sergio Perez a terminat pe locul 6, în timp ce Lance Stroll a terminat pe 7 în weekendul trecut, iar Racing Point este pe locul 4 în clasamentul constructorilor cu 22 de puncte, în timp ce Renault are doar 8 puncte după primele 2 curse.

Analiştii celor de la Formula 1, Will Buxton şi Lawrence Barretto au analizat protestul celor de la Renault: "Încă de la primele teste maşina celor de la Racing Point a părut că este un Mercedes din 2019 care doar a fost vopsită roz. FIA a analizat situaţia şi a fost mulţumită de explicaţia celor de la Racing Point, însă Renault consideră că există dovezi că regulamentul a fost încălcat".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.