Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Renovarea stadionului Camp Nou, o chestiune de timp

antena3.ro
camp nou barcelona

Conducerea clubului de fotbal FC Barcelona şi compania turcă Limak Construction, desemnată cu renovarea arenei Spotify Camp Nou, au anunţat două date în calendar pentru finalizarea proiectului: noiembrie 2024, când se speră ca echipa catalană să joace din nou pe stadion la o capacitate de 66 la sută din proiect finalizat, şi iunie 2026, data la care se preconizează finalizarea lucrărilor, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

"Pentru Barca, să termine această lucrare la timp nu este negociabil", a spus Joan Sentelles, directorul de operaţiuni al Espai Barca, cu ocazia unei întâlniri de lucru cu compania turcă Limak la Istanbul.

Aproximativ 1.500 de muncitori lucrează la renovarea stadionului, dintre care 80 la sută rezidenţi în Spania, iar 20 la sută din alte ţări, majoritatea din Bulgaria, România şi Turcia.

Conform clubului catalan, noul Camp Nou, care va avea o capacitate de 104.600 spectatori şi o suprafaţă totală de 220.000 metri pătraţi şi una acoperită de 48.000 m pătraţi, va genera câştiguri suplimentare de 247 de milioane de euro anual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.