Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică - FULGER a PMP, după ce Robert Negoiță a depus plângere la Parchetul General, atacându-l pe Băsescu: 'Spectacol ieftin'

pmponline.ro
PMP sigla

Replică dură din PMP după ce primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a depus o plângere la Parchetul General privind un grup infracțional organizat care ar fi făcut retrocedări ilegale din patrimoniul sectorului. Vizat de acuzațiile lui Negoiță este și Traian Băsescu, fost primar general al Capitalei.

"Cel mai mare expert în tunuri imobiliare, Robert Negoiță, și-a găsit o nouă meserie: delator

Bietul om e disperat. A mai trecut un mandat și nu a făcut nimic în Sectorul 3. Îi e rușine că e PSD-ist și e conștient că bucureștenii nu mai dau doi bani pe promisiunile lui. Din expert în tunuri imobiliare fără taxe și impozite plătite la stat, a ajuns primar și acum și-a găsit o nouă meserie, pe cea de delator.

Citește și: ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni - Plouă zi de zi, scăpăm temporar de caniculă

Demersul de astăzi al PSD-istului Robert Negoiță arată disperarea cu care acesta se agață de fotoliul de primar al Sectorului 3 pentru a nu fi tras la răspundere cu privire la ilegalitățile comise în cheltuirea banilor publici. După 7 ani de mandat de primar, vine astăzi cu o mare descoperire referitoare la fapte care s-ar fi petrecut acum 15–20 de ani. Este un spectacol ieftin, conceput de Negoiță doar pentru a-și acoperi neputința și șmecheriile, care sfidează inteligența și bunul simț al bucureștenilor.

După alegerile din 26 mai, la care românii au sancționat dramatic la vot principalul partid de guvernământ, Robert Negoiță a conștientizat că nu mai are șanse să obțină, în 2020, un nou mandat de primar. „Dacă l-am pune pe Papa Francisc să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde. Doamne ajută ca eu să fiu un pesimist și să nu fie așa cum o văd eu, dar azi, în perspectiva mea, popularitatea PSD și antipatia față de această structură politică e atât de mare încât să anuleze șansele oricui ar intra în luptă”, declara acesta în urmă cu câteva zile.

Drept urmare, primarul Sectorului 3 a intrat în campanie electorală pentru alegerile de anul viitor, urmând o strategie în doi pași: delimitarea de PSD și demonizarea celui care a ridicat standardele de bună guvernare în timpul mandatului său de primar al Municipiului București, Traian Băsescu. O strategie destinată eșecului, pusă în practică în grabă, care deconspiră teama cea mai mare a lui Robert Negoiță: după ce nu va mai fi primar, acesta va trebui să se prezinte la Parchet pentru a explica cum au fost cheltuite fondurile Primăriei Sectorului 3", transmite PMP București prin vocea deputatului Sebastian Moise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.