Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică - FULGER din PSD după ce Orban a făcut-o incultă pe Dăncilă - Un GREU PSD îl nimicește pe șeful PNL

psd sigla

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a declarat că are convingerea că Guvernul nu va fi influențat în demersurile sale de „comportamente deviante” cum este cel al liderului PNL, Ludovic Orban, care a spus despre premierul Viorica Dăncilă că este „o tăntică incultă, analfabetă”.

„Președintele Organizației Județene PSD Constanța, Felix Stroe își exprima solidaritatea față de doamna prim-ministru Viorica Dancila, în fața atacurilor suburbane lansate de președintele PNL, Ludovic Orban. Un astfel de limbaj incalificabil, promovat pe scena politică de adversarii politici nu fac decât să arunce în derizoriu disputa corectă și opoziția constructivă, singura benefică pentru viitorul țării, scrie Mediafax.

Indiferent cine se află la putere sau în opoziție, asemenea tirade murdare nu își găsesc locul într-o țară civilizată, cu o democrație consolidată în ultimii ani de alternanta la guvernare, cu un parlament funcțional și mai ales în fața unui guvern performant ca cel din momentul de față”, precizează organizația PSD Constanța, într-o postare sâmbătă pe Facebook.

„Ne exprimăm speranța că, măcar în al 12-lea ceas, în preajma sfintelor sărbători de iarnă, asemenea ieșiri reprobabile vor fi reprimate. În egală măsură, sperăm că aceste derapaje vor fi taxate cum se cuvine de oamenii politici dar și de oamenii obișnuiți, responsabili. Ne exprimăm convingerea că demersurile ferme și corecte ale guvernului Dancilă nu pot fi influențate de comportamente deviante, lipsite de bun simț și civilizație ca cel al liderului PNL și celor asemeni lui”, adaugă sursa citată.

Citește și: Dan Voiculescu RĂBUFNEȘTE la adresa lui Traian Băsescu - O decizie a magistraților admite intervenția fostului președinte în dosarul Telepatia

Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, într-o postare făcută vineri seara pe Facebook, că premierul Dăncilă, „o tăntică incultă, analfabetă” dar tot mai „tupeistă și mai obraznică” a comis o crimă cu premeditare împotriva economiei românești, prin adoptarea de către Guvern a ordonanței de urgență privind măsurile fiscale.

Liderul liberal a adăugat că nu-i mai acordă circumstanțe atenuante șefului Executivului, precizând că „prostia afișată a fost doar o aparență”.

Guvernul a adoptat, în ședința de vineri, printr-o ordonanță de urgență, „taxa pe lăcomie”, prin care băncile plătesc un impozit pe active, dacă nivelul ROBOR aplicat creditor depășește 2%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.