DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

REPLICA deputatului Vîrză Mihăiță după ce a fost acuzat că ar ocupa ilegal mai multe terenuri de sport din Sectorul 2

Camera Deputatilor
Vîrza Mihăiță

Drept la replică față de acuzațiile mincinoase ale unui viceprimar al Sectorului 2, care a început campania electorală pentru alegerile locale din 2020

După ce în mass-media și în spațiul public au apărut o serie de afirmații mincionoase și defăimătoare, generate exlcusiv de mize politice si economice, doresc să fac următoarele precizări:

  1. Nu sunt membru, nici fondator, nici de altă natură, al vreunei fundații. Nu dețin în folosință terenuri, în modurile menționate  de către cei care caută scandal, și cu siguranță, nu sunt membru fondator al ,,Fundației Cleopatra”. Lucrurile acestea se pot verifica public cu ușurință extremă, atât în declarația mea de avere, cât și în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor.
  2. Amplasamentele fără niciun fel de amenajare și în niciun caz terenuri de sport, de care face vorbire viceprimarul Sectorului 2, au fost atribuite în folosință mai multor fundații și asociații, în anul 2002, prin hotarari ale Consiliului Local Sector 2, in deplina legalitate,  pentru a fi amenajate și utilizate ca terenuri de sport de către fundații și asociații, care sunt fără scop lucrativ si patrimonial, deci fără să fie implicat un singur leu din banii publici ai Sectorului 2, toate investitiile fiind realizate din fonduri exclusiv private. În acest context, precizez ca subsemnatul nu sunt implicat in niciun fel, administrativ sau patrimonial.Totodata, conflictele/neintelegerile, privind termenul de folosinta a acestor amplasamente si aspectele privind investitiile realizate de aceste asociatii sau fundatii, sunt exclusiv de natura juridica, patrimoniala,  urmand a fi solutionate de organele abilitate, potrivit legii, aspecte care nu ma privesc personal
  3. În calitate de deputat am fost contactat, în audiență, de către membrii ,,Fundației Cleopatra”, care mi-au prezentat abuzurile săvârșite de către ADP Sector 2, fapt ce a făcut ca aproape 200 de copii care practicau sportul în formă organizată, cu instructori și antrenori, să nu mai poată să fie angrenați în activități sportive. Am adus la cunoștința viceprimarului Sectorului 2 faptele care mi-au fost relatate, întrucât am considerat că ar putea fi de interes pentru un administrator al Sectorului 2, o situație care implică 200 de copii din sectorul său.
  4. Referitor la situația privind abuzurile ADP sector 2, m-am adresat personal domnului viceprimar, deci nu aș fi avut cum să influențez votul în Consiliul Local, din moment ce m-am adresat personal dânsului pentru solutionarea situatiei create.
  5. Consider profund greșită, nedreaptă și împotriva cetățenilor din Sectorul 2, decizia viceprimarului acestui sector, de a opri aproape 200 de copii să practice sportul! Nicio formă de presiune și amenințare nu mă poate convinge că este în regulă ca 200 de copii să nu mai poată practica sport pentru că terenul pe care se antrenau a fost închis cu lacăt și ulterior vandalizat.
  6. Propunerile făcute pentru amenajările UEFA EURO 2020 au fost realizate de către o comisie specială interministerială, nu de către Primarul General al Capitalei. Grupurile de interese care caută să profite acum, politic, dar și de altă natură, de pe urma atacurilor lansate împotriva mea știu foarte bine acest lucru, dar aleg să creeze o diversiune politică pentru a-și putea urmări interesele lor lucrative.
  7. Nu voi renunța să lucrez în interesul tuturor bucureștenilor si a tuturor romanilor, indiferent la câte încercări de intimidare, razbunare sau control voi fi supus de către reprezentanții politici ai unor grupuri de interese cu resurse importante și interese pe măsură.

În acest context, consider, că, dacă există situații juridice care se află pe rolul intanțelor, acestea trebuie lăsate să-și parcurgă traseul până la pronunțarea unor soluții definitive.

In toată această poveste  faptele sunt întoarse cu susul în jos, realitatea este pur și simplu denaturata, iar mizele politice si economice ale unor grupuri de interese, i-au întunecat gândirea.

Acolo unde nu există decât minciună și diversiune politică pentru acoperirea unor interese personale, de orice natură ar fi ele, trebuie separate faptele verificabile de acuzații mistificate și consider că nu trebuie poluat spațiul public cu toate produsele imaginației unor politicieni care nu știu cum sa-si mascheze incompetenta administrativa, să creeze si să obtina capital politic pentru a-l folosi în alegerile locale din anul 2020.

Deputat Vîrza Mihăiță                                                                    29.08.2018

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.