Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică dură din PSD pentru Gheorghe Flutur: CJ Suceava nu a atras în 4 ani niciun euro finanțare europeană

Digi24
Gheorghe Flutur

Actuala conducere PNL a Consiliului Judeţean (CJ) Suceava nu a atras niciun euro din fonduri europene prin eforturi proprii în ultimii patru ani, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, candidatul social-democrat pentru şefia administraţiei judeţene la alegerile de luna viitoare, Mirela Adomnicăi.

Aceasta a spus că obiectivul vital pentru dezvoltarea judeţului este atragerea de fonduri europene şi a criticat actuala conducere a administraţiei judeţene pentru că nu a atras finanţări europene în acest mandat.

Adomnicăi a spus că, în judeţul Suceava, în ultimii patru ani, pentru drumurile judeţene au fost trei surse de finanţare, respectiv PNDL 2, cu bani alocaţi de la Guvernul PSD pentru 88 de kilometri de drumuri judeţene, fonduri europene pentru 75 de kilometri, prin contracte de finanţare semnate în 2017, cu ''documentaţie şi pregătită şi lăsată la cheie'' de fosta conducere PSD, precum şi un credit pentru asfaltarea drumului judeţean ce traversează Pasul Puzdra.

"Concluzia este că actuala conducere a CJ Suceava nu a accesat niciun euro prin efort propriu, prin proiecte proprii (...). Dacă despre PSD s-a afirmat că este 'soacra în casă', nu cred că Uniunea Europeană este o 'soacră în casă' pe care să dai vina pentru că nu ai avut finanţare pentru investiţii în judeţul Suceava", a spus Adomnicăi.

Recent, actualul preşedinte PNL al CJ şi candidat pentru un nou mandat, Gheorghe Flutur, declara că va continua marile proiecte care vor contura Suceava europeană şi pe care le-a început "după un mandat cu 'soacra în casă', adică cu PSD la guvernare".

CITEŞTE ŞI: Boala care se instalează fără să îți dai seama: Semnele care pot arăta ca faci diabet .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.