Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica dura pentru Viktor Orban: Voi continua sa 'jignesc' Ungaria

Viktor Orban

Ldierul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, i-a răspuns lui Viktor Orban care a afirmat astăzi la Băile Tușnad că, politicienii români au jignit Ungaria in ultimii trei ani mai mult decat in orice alta perioada a istoriei.

”Ca unul care mi-am făcut o datorie de onoare din a spune adevărul despre intențiile horthyste ale Budapestei încă de la începutul carierei publice, apreciez ”laudele” lui Orban și mă bucur că nu mai are parte de unanimitatea lașității din partea clasei politice de la București”, a fost replica lui Bogdan Diaconu.

Liderul naționalist a mai spus că Orban vrea ”să își facă de cap în Transilvania, iar noi să aplaudăm marea prietenie româno-maghiară, în timp ce Budapesta își ”retrocedează” fraudulos bucăți din România”.

Ldierul PRU face și o promisiune premierului ungar: ”voi continua să ”jignesc” Ungaria spunând adevărul despre planurile Budapestei de a rupe din pământul românesc și despre intențiile inamice ale acestui stat infractor care îl ascunde pe Marko Attila pentru ca să nu aflăm cum a participat Ungaria la jaful retrocedărilor ilegale din Transilvania”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.