Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică incendiară pentru Barack Obama: Răspunsul dur al lui Donald Trump

donald trump

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a replicat marţi la criticile preşedintelui SUA, Barack Obama, potrivit căruia nu ar fi "calificat" pentru funcţia de şef al statului, afirmând că rivala sa democrată, Hillary Clinton, a promovat politici care au afectat siguranţa naţională şi pe muncitorii americani, relatează Reuters.

"Hillary Clinton a dovedit că nu este calificată pentru orice funcţie guvernamentală", a răspuns Donald Trump într-un comunicat la puţin timp după ce Obama l-a atacat dur într-o conferinţă de presă.

Citește și: E transsexual la doar 5 ani: Băiețelul care a devenit, în acte, fetiță

Donald Trump este "teribil de nepregătit" pentru a deveni preşedinte al ţării, a declarat Obama în cadrul unei conferinţe de presă de la Washington, pe fondul polemicii stârnite de criticile acestuia la adresa familiei unui soldat musulman ucis în luptă.

"Candidatul republican nu este calificat pentru a deveni preşedinte", a declarat Barack Obama. "Am spus-o şi săptămâna trecută. Continuă să demonstreze acest lucru în fiecare zi", a afirmat Obama, reamintind criticile publice foarte controversate ale lui Donald Trump la adresa părinţilor unui căpitan musulman ucis în Irak în 2004, invitaţi la convenţia de învestire a lui Hillary Clinton săptămâna trecută.

Citește și: Telefonul afectează fertilitatea bărbatului: Ultimul studiu despre infertilitatea masculină

Faptul că Donald Trump critică o familie "care a făcut sacrificii extraordinare pentru această ţară, faptul că nu pare să aibă cunoştinţe de bază privind subiecte esenţiale în Europa, Orientul Mijlociu, Asia, arată că este teribil de nepregătit pentru acest post", a spus liderul de la Casa Albă în cadrul unei conferinţe de presă comune cu prim-ministrul din Singapore, Lee Hsien Loong.

Preşedintele american la final de mandat i-a denunţat pe liderii aşa-numitului "Grand Old Party", care continuă să-l susţină pe Donald Trump. "Vine un moment în care ar trebui să se spună: 'destul'", a mai afirmat Obama citat de agerpres.ro.

Citește și: Șeful de la Twitter spune de ce nu a blocat niciodată pe nimeni

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.