Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPLICA lui Daniel Ghiță pentru Mihai Polițeanu: Să nu fi căzut în damigeana Monicăi Macovei!

Inquam Photos / George Calin
plen camera deputatilor marcel ciolacu

Deputatul PSD Daniel Ghiță, fost luptător K1, spune că îl deranjează cum guvernanții îi acuză pe social-democrații că sunt hoți pentru că el a fost sportiv de performanță și nu a avut acces la bani publici, în replică la comentariul deputatului USR PLUS Mihai Polițeanu, fost consilier al Monicăi Macovei, legat de faptul că deputatul PSD ar fi făcut „ca toți dracii” la dezbaterile pe buget din Parlament.

Citește și: SURSE - Ludovic Orban a pus ochii pe Antena 3 și România TV: caută un om pentru o lovitură la temelie

  • „Să nu fi căzut în damigeana sau portbagajul Monicai Macovei și să aibe asemenea comportament. Ni se aduc în Parlament multe acuzatii, ca suntem hoti, ca suntem nenorociti. Toate aceste acuzatii pe mine ma derenjeaza pentru ca am facut sport de performanta, eu nu am avut acces la banul public si nu am furat din banul public. Eu ma asteptam ca in Parlament sa nu se jigneasca in permanenta. Orice iesire la TV, orice iesire in plen, orice iesire la microfon, sunt acuzatii la adresa PSD. Dar sunt niste oameni care au votat PSD si nu este respect fata de acesti oameni. Cei din Guvern nu vor sa mareasca alocatiile, nu vor sa mareasca pensiile, iar minerii au salarii mai mici decat femeile de serviciu cu tot respectul pentru femeile de serviciu”, a spus Daniel Ghiță într-o declarație pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Deputatul USR PLUS Mihai Polițeanu a acuzat luni că deputatul PSD Daniel Ghiță a făcut „ca toți dracii” la dezbaterile pe buget din Parlament.

„Daniel Ghiță, deputat PSD (da, e deputat), face ca toți dracii prin Parlament; fără mască, cuvinte puține și idei scurte. Și lui și PSD-ului li se potrivesc cuvintele “Pumnii mei minte nu are". A urmat stand up comedy cu Ciolacu și Firea”, a scris Polițeanu pe Facebook.

Daniel Ghiță a vociferat în timpul discursului premierului Florin Cîțu. Ludovic Orban i-a spus lui Ghiță că face de rușine Parlamentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.