Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPLICA lui Grindeanu pentru Cioloș

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu

Fostul premier Sorin Grindeanu a scris miercuri, pe Facebook, că forma recursului compensatoriu adoptată de Executiv în perioada în care acesta s-a aflat la Palatul Victoria este „exact în forma inițiată de Raluca Prună”, fost ministru tehnocrat al Justiției.

„Citesc că un domn Cioloș, candidat la europarlamentare, dorește cu înfierbântare să arate că nu are nicio legătură cu inițiativa privind recursul compensatoriu. Am două vești pentru dl Cioloș. Prima e că guvernul Grindeanu a adoptat un proiect de lege, cu alte cuvinte a trimis textul în Parlament, spre a fi dezbătut. A doua e că guvernul Grindeanu a adoptat proiectul EXACT în forma inițiată de Raluca Prună - să înțeleg că nu era bun? Sau că doamna Prună făcea proiecte pentru “penalii” coaliției PSD-ALDE, ca să folosesc vocabularul d-lui Cioloș? Nu-i comentez gusturile, dar domnul Iordache a apreciat suficient proiectul doamnei Prună încât să-l propună spre aprobare în regim de urgență. Dacă simțiți nevoia unei confirmări, domnule Cioloș, sunați-o pe Raluca Prună, să vă explice, ca între tehnocrați, dacă forma adoptată de guvernul Grindeanu era sau nu cea propusă de domnia sa. Și ca un sfat de final: dacă vreți să și câștigați ceva la alegeri, renunțați la dezinformări și fake news și încercați să mergeți din ușă-n ușă, să stați de vorbă cu oamenii. Așa se fac campaniile adevărate”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Fostul premier, Dacian Cioloş, a menționat miercuri că stenograma şedinţei de Guvern din 31 ianuarie 2017 arată că Executivul Sorin Grindeanu a adoptat, pe repede, înainte proiectul de lege a recursului compensatoriu, pe care acum nu şi-l asumă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.