Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica lui Iohannis la acuzațiile lui Sebastian Ghiță

max media
ghita iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că nu are nicio legătură cu Gerald Schweighofer, CEO SC Holzindustrie Schweighofer SRL. 

Întrebat care este legătura sa cu Schweighofer, şeful statului a răspuns: "Niciuna".

Trump scapă de emoţii. Renumărarea voturilor a fost OPRITĂ


Luni, deputatul Sebastian Ghiţă a anunţat, într-o conferinţă de presă, că va face plângeri penale privind defrişarea pădurilor şi a susţinut că preşedintele Klaus Iohannis a trimis la reexaminare o lege de modificare a Codului silvic în urma unei solicitări venite din partea şefului unei companii din industria lemnului, informează agerpres.ro

În conferinţa de presă, Sebastian Ghiţă a prezentat o scrisoare pe care Gerald Schweighofer, CEO SC Holzindustrie Schweighofer SRL, i-ar fi adresat-o şefului statului, prin intermediul "finului" Andreas Huber, consulul onorific al Austriei de la Sibiu. Scrisoarea este datată 2 martie 2015.

Zeci de imigranți din Irak și Maroc ascunși într-o CISTERNĂ, prinși la granița cu Ungaria - VIDEO


"Această scrisoare l-a făcut pe Klaus Iohannis, preşedintele României, credem noi, să întoarcă în Parlament legea care ar fi salvat pădurile ţării. Este dovada clară că străinii astăzi au atâta putere şi influenţă încât reuşesc să manevreze până şi preşedintele României. (...) În două săptămâni, preşedintele României a îndeplinit voinţa austriacului şi a dat drumul în continuare tăierii pădurii românilor. (...) Am făcut plângeri penale pentru 'Cuminţenia Pământului'. (...) O să facem şi în acest caz plângeri penale, până când se vor opri cu distrusul şi jefuitul pădurilor", a susţinut Sebastian Ghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.