Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica lui Marcel Ciolacu, după îndemnul lui Klaus Iohannis la vot pro-PNL: Pe 6 decembrie, vaccinează-te anti-Orban!

Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a îndemnat joi pe români să iasă duminică la vot ca să „vaccineze anti-Orban”, ca reacție la apelul șefului statului de vot anti-PSD și pro-PNL.

Citește și: Cine sunt candidații la funcția de premier. Posibile evoluții după alegerile parlamentare

„Într-adevăr, românii trebuie să iasă la vot! Ca să-l măture pe Orban de la putere! Pentru toată bătaia asta de joc la care au supus un întreg popor!!! Nu au testat, nu au întărit ATI-urile, au închis școlile, au închis piețele, au închis restaurantele, au fugărit creștinii din biserici și au îmbolnăvit românii cu măștile neconforme! Au distrus economia și au falimentat firmele românești! Au pustiit totul cu incompetența, aroganța și demagogia lor! Da, pentru toate acestea, românii trebuie să-i trimită acasă! Pe 6 decembrie, românii trebuie să pună STOP celui mai nociv guvern din istoria României! Pe 6 decembrie, votați să vă salvați! #VotațiPSD!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Postarea este însoțită de mesajul „Pe 6 decembrie vaccinează-te anti-Orban!”.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a rugat, joi, pe români să meargă duminică la vot, el poziționându-se pro-PNL. „Este uşor de observat că în ultimele zile tot mai des auzim despre sondaje. Toată lumea, toate partidele prezintă sondaje. Într-un fel, este bine. Cam în toate sondajele câştigător este dat PNL, ceea ce este un lucru bun şi eu îmi doresc să câştige PNL. Dar (...), dragi români, alegerile nu se câştigă în sondaje, alegerile se câştigă la urne, alegerile se câştigă prin vot. Aşadar, vă rog să mergeţi şi să votaţi. Este extrem, extrem de important!", a spus şeful statului, după ce a vizitat centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo.

El a arătat că la alegerile parlamentare anterioare, printr-o prezenţă scăzută, PSD a câştigat acest scrutin.

"Aţi fost alături de mine în 2019, în primăvară, la referendum şi am reuşit să oprim ciopârţirea legilor justiţiei. Aţi fost alături de mine la alegerile prezidenţiale şi, dragi români, mergeţi la vot ca să nu păţim ca în decembrie 2016, când, printr-o prezenţă scăzută la vot, a câştigat PSD şi a urmat coşmarul de ani de zile, în care PSD şi-a bătut joc de ţară, şi-a bătut joc de justiţie, şi-a bătut joc de investiţii publice. Aşa ceva nu ne mai dorim. În consecinţă, vă rog să mergeţi la vot. Votaţi! Alegerile se câştigă prin vot! Aţi fost alături de mine, votaţi echipa cu care vom reconstrui România, votaţi pentru România normală!", a afirmat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.