Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică acidă a ministrului Agriculturii pentru Rareș Bogdan

Inquam Photos / George Calin
florin barbu

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu (PSD), a declarat marți seară, la Antena 3, că spre deosebire de fostul premier Nicolae Ciucă căruia i-au trebuit 12 zile să închidă greva profesorilor, lui i-au trebuit doar două zile să ajungă la  un acord cu protestatarii din sectorul agricol.

Ministrul PSD a fost întrebat cum comentează afirmațiile prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan care spunea că „Nicolae Ciucă, în luna iunie a stat nu mai puțin de 12 zile în negocieri în cele din urmă a ajuns la încheierea grevei profesorilor” și  „cred că la fel trebuia să procedeze și domnul Barbu”.

  • „Am stat două zile în discuții, nu 12 ca dl Ciucă și am rezolvat problemele fermierilor. Îi spun dlui Rareș Bogdan că suntem într-o coaliție și este datoria si a europarlamentarilor să intervină pentru a solicita derogări astfel încât fermierii români sa nu lase pârloagă 4% din teren. Eu mi-am făcut datoria, din punctul meu de vedere dl Rareș Bogdan ar trebui să citeasca documentele din Consiliile de Miniștri și să facă lobby pe lângă instituțiile europene. Ăsta e mesajul meu către dl Rares Bogdan, europarlamentar PNL, care face parte din aceeași coaliție cu PSD”, a răspuns Florin Barbu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.