Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică pentru PSD de la Guvern: MAI și-a suplimentat efectivele și programul de lucru la pașapoarte

gov.ro
Guvern

Ministerul de Interne și-a suplimentat efectivele și programul de lucru la centrele de emitere a pașapoartelor, astfel încât să evite pe cât posibil aglomerațiile, a anunțat, miercuri, după ședința de guvern, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

„Cunosc interesul presei față de capacitatea Ministerului Afacerilor Interne de a gestiona creșterea din ultimele zile pentru emiterea de noi documente de călătorie. Sigur, este un drept legal al oricărui cetățean român și pentru a veni în întâmpinarea ă acestui interes de a obține pașapoarte de călătorie, Ministerul de Interne și-a suplimentat efectivele și programul de lucru, astfel încât să evite pe cât posibil aglomerațiile și să poată emite, într-un ritm cât mai aproape de necesitate, documentele de călătorie. Evident, este o datorie a instituțiilor statului de a gestiona cu responsabilitate și astfel de momente”, spune purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

PSD i-a cerut, miercuri, ministrului de Interne, Lucian Bode, să suplimenteze resursele și să înființeze mai multe centre prentru preluarea cererilor de eliberare de pașapoarte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.