Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica PSD la discuțiile SECRETE din PSD: 'Avem TRĂDĂTORI, discutăm cu avocații'

PSD2

Rise Project publică o serie de mesaje dintre Liviu Dragnea şi zeci de lideri PSD, dintr-un grup Whatsapp, din timpul protestelor anti-OUG 13. Grupul, intitulat ”Comunicatori PSD”, discută despre organizarea unei contra-manifestații de amploare ca replică la protestele anti-PSD din luna februarie.

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a spus, la Antena 3, că totul e o ”minciună” și că în partid există trădători.

”Eu nu am făcut afaceri cu statul, nu a făcut Gabriela Firea. Nici Șerban Nicolae, toată lumea știe averea zero a Olguței Vasilescu. Ei mint de la început. E o manipulare totală. Toată această anchetă e o mizerie de la început. E o anchetă coordonată, e o formă mizerabilă de a ne ataca. Avem printre noi oameni care aparțin altor structuri. Trebuie să luăm urgent măsuri, să identificăm astfel de persoane. Să presupunem că acele print-screen-uri sunt reale. O să îl identificăm. O să vedem ce facem cu avocații noștri. Când cineva dă în public așa ceva, trebuie să vedem ce face legea. Să vedem cine a trădat. Noi verificăm, nu ar fi pentru prima oară. Chiar dacă acest grup ar exista, nu aș putea să spun lucrul acesta.”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Citește și: Andreea Raicu, fără niciun pic de RUȘINE: A pozat GOALĂ, în public / VIDEO 18 + .

”În PSD sunt sclavi ai noii Securități. Eu am mai spus public, despre anumite personaje din PSD, unii chiar parlamentari, că nu știu ce caută în partid sau în anumite poziții publice.”, a adăugat Liviu Pleșoianu, deputat PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.