Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica PSD la mega-mitingul plănuit de PNL: 'E absolut INCREDIBIL'

pn psd pnl

Partidul Naţional Liberal doreşte organizarea unui mare miting prin care să acopere eşecul acestei guvernări, "inducând aberanta idee că 'tehnocraţia salvează România'", a afirmat, luni, Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD.

În opinia sa, "este absolut incredibil că, în timp ce guvernul de tehnocraţi îşi continuă misiunea de a distruge total economia românească, Alina Gorghiu vrea miting uriaş pentru susţinerea acestuia".

Citește și: Scandal SEXUAL de proporții. Un bărbat a pus mâna pe jurnalul soţiei care

”Este absolut incredibil! În timp ce Guvernul de tehnocraţi îşi continuă misiunea de a distruge total economia românească, doamna Gorghiu vrea miting uriaş pentru susţinerea acestuia.

Cu alte cuvinte, în timp ce funcţionarii trimit scrisori deschise vice-premierului Costin Borc prin care îl acuză că a distrus comerţul exterior şi a promovat în funcţii de conducere şi diplomatice persoane care fie nu au pregătirea necesară, fie au pus “umărul” la distrugerea acestei zone; în timp ce şeful ANAF, Dragoș Doroș, anunţă că va verifica la sânge, cu ajutorul a mii de comisari, dacă proprietarii locuințelor închiriate își declară veniturile obținute; în timp ce peste 400.000 de conturi ale persoanelor fizice și juridice au fost blocate abuziv; în timp ce, în ultimul an, sub conducerea tehnocraţilor, s-au pierdut peste 140.000 de locuri de muncă şi au falimentat zeci de mii de firme româneşti; în timp ce absorbția fondurilor europene este zero; în timp ce fermierii reclamă faptul că încă nu şi-au primit subvenţiile de la stat; în timp ce sindicatele din toate domeniile – funcţionari publici, profesori, cadre medicale, jurişti şi grefieri etc., ies în stradă; în timp ce cadrele medicale anunţă greve în spitalele din România, PNL doreşte organizarea unui mare miting prin care să acopere eşecul acestei guvernări, inducând aberanta idee că „tehnocraţia salvează România”.

Citește și: Știai? Ce se întâmplă cu părțile intime ale femeii când face sex

De fapt, prin decizia de a scoate tot activul de partid în frig şi ploaie, aducându-i cu autocarele din toate colţurile ţării, doar pentru a susţine tehnocraţii, Alina Gorghiu şi PNL vor să contribuie oficial la perpetuarea unei stări de excepţie antidemocratice. Ceea ce este pur şi simplu sinistru!”, spune secretarul general adjunct al PSD.

Duminică seara, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, într-o emisiune la RTV, că Partidul Naţional Liberal a solicitat autorizaţie pentru organizarea unui miting de susţinere a Guvernului tehnocrat, numărul participanţilor fiind estimat la 50.000 de persoane.

Citește și: Serena Williams îi dă vestea anului Simonei Halep: Anunțul făcut de jucătoare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.