Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica PSD pentru Marian Vanghelie

psd

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, și candidatul PSD in Sectorul 5, Daniel Florea, au declarat, joi, că Marian Vanghelie este "simpatic"  și îi urează "succes" dar social-democrații vor câștiga alegerile.

Reactiile vin dupa ce Marian Vanghelie a preluat Partidul Dreptatii Sociale si va lansa candidati in cele 6 sectoare ale Capitalei si la Primaria Generala.

"Cred că puterea cuvântului bun şi puterea aceasta a lucrurilor pozitive a făcut să avem o organizaţie care s-a refăcut practic miraculos în câteva săptămâni, a devenit o organizaţie puternică, funcţională. Sunt convins că vom câştiga alegerile şi vom demonta astfel toate zvonurile care spuneau că la sectorul 5 PSD nu are organizaţie", a spus candidatul PSD in sectorul 5.

El a adaugat ca nu se teme de Marian Vanghelie.

"Pornim toţi de la zero, dar PSD-ul este cel mai mare partid., Eu sper să mă ridic la înălţimea numelui şi a prestigiului partidului şi în acel moment cu siguranţă vom câştiga alegerile fără niciun fel de dubiu", a spus Daniel Florea.

"Marian Vanghelie rămâne ca de fiecare dată un politician simpatic", a spus si Gabriela Firea.

"Mie mi-a fost întotdeauna simpatic dl Vanghelie şi va rămâne în continuare la fel pentru mine. Declaraţiile sale nu doresc să le comentez şi nu  vreau să intru într-o dispută cu domnia sa, îi urez mult succes, dacă va candida, şi unde va candida", a adaugat aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.