Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică usturătoare pentru tatăl ucigașului drogat din 2 Mai. Tatăl uneia dintre victime: 'Dacă presa nu ar fi mediatizat, Mihai Pascu ar fi mușamalizat tot'

Foto antena3.ro
tata Roberta fata ucisa accident 2 Mai

Ştefan Dragomir, tatăl Robertei, a reacționat după ce Mihai Pascu a spus despre cei doi tineri uciși în accidentul de la 2 Mai de fiul său că reprezintă un subiect tabu.

"Eu ţin să mulţumesc presei din toată România pentru că a multimediatizat acest caz şi nu au fost lăsaţi, Miruna şi Mihai Pascu, să facă ce ştiu ei mai bine, adică să cumpere oameni.

Da, este normal să îşi apere copilul, dar pe copilul meu cine îl mai apără? Spre deosebire de copilul lui, acești doi care unul a fost rupt în două şi fata mea care a fost înmormântată în sac, ei nu mai au nicio apărare.

Pentru declarațiile pe care le-am făcut îl rog să mă ignore. Dacă presa nu ar fi mediatizat, Mihai Pascu ar fi mușamalizat tot, aşa cum face şi la ora actuală cu făcătura asta de judecată”, a declarat Ştefan Dragomir, tatăl Robertei.

Tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, sfidează în fața Tribunalului și dă vina pe presă: 'Vă daţi seama ce aţi făcut?'

Mihail Pascu a acuzat presa afirmând că asmute familiile victimelor împotriva sa

„Îmi pare foarte rău cu ceea ce aţi făcut şi vizavi de justiţie şi vizavi de toate cele. E un cancan total”, le-a spus el jurnaliştilor. Despre victimele fiului său, Mihai Pascu a afirmat că nu doreşte să vorbească, fiind un subiect „tabu”.

Vlad Pascu a vorbit pentru prima dată de la momentul tragediei

Totodată, tatăl Robertei s-a arătat revoltat de faptul că Vlad Pascu are acces la telefon în detenție, după ce acesta a dat un scurt interviu prin telefon .

„Referitor la Vlad Pascu, el fiind în puşcarie cum are dreptul la telefoane? Să îmi răspundă şi mie un avocat competent", a spus Ştefan Dragomir.

Mihai Pascu, interviu controversat despre fiul său care a omorât doi oameni. Vlad Pascu a vorbit și el pentru prima dată de la tragedie/ VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.