Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replici dure între purtătorii de cuvânt PSD - PNL: 'Ionuț Stroe face enunțuri lipsite de logică'

pn psd pnl

Purtătorul de cuvânt al PSD, Ştefan Radu Oprea, acuză marți „lipsa de logică” a purtătorului de cuvânt PNL, Ionuț Stroe, după ce liberalul a spus că este riscantă revenirea la prețul reglementat în energie.

„Înțelegem că unora dintre colegii de la PNL le este greu să accepte că liberalizarea pieței, pusă în practică de ministrul Virgil Popescu a fost un eșec de proporții. Însă, le propunem să nu mai stea încremeniți în trecut și să privească alături de noi spre viitor, adică să accepte că singura soluție viabilă este reglementarea temporară a prețului energiei și gazelor.

Altfel, declarații de genul celei de azi a purtătorului de cuvânt al PNL Ionuț Stroe, îl pun pe premierul Ciucă într-o situație extrem de delicată față de români. Cu enunțuri lipsite de logică de genul "e destul de riscant ca la câteva săptămâni de la adoptarea unei OUG privind energia, să vii acum cu o propunere de reglementare a pieței. Eu știu că au existat propuneri pentru reglementarea pieței de energie, însă nu au venit din partea PSD, ci din partea furnizorilor din piața. Nu însemna revenirea la o piață reglementată, ci o posibilă îmbinare a propunerilor de reglementare cu acea OUG", precum a dlui Stroe, PNL nu rezolvă nimic. Românii nu mai au timp de fandoseli politice, ci vor soluții urgente pentru a fi convinși că vor plăti prețuri decente la facturile de energie și gaze”, a scris social-democratul, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.