Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPORTAJ - Dialog cu senzaționalul Dan Diaconescu în cimitir: ”Unii îi îngroapă, alții îi dezgroapă”

Senzaționalul Dan Diaconescu a găsit o metodă cel puțin inedită de a-și face campanie electorală: ajută la îngroparea morților fără aparținător. Nu, nu este o glumă, în caz că vă gândeați la asta.

Puțin în afara Bucureștiului, la primele ore ale dimineții, candidatul Dan Diaconescu se afla la ”Cimitirul Străulești 2”. Alături de oamenii de la partid, Dan Diaconescu a decis să facă o faptă creștinească și să plătească slujbele de înmormântare pentru 5 persoane fără aparținător.

content-image

În cimitirul Străulești, DD a achiziționat 10 locuri de veci. ”Deocamdată îngropăm doar 5 oameni, pentru că birocrația este înfiorătoare. Noi facem ceea ce trebuia să facă statul român de 25 de ani. Nicăieri în lumea asta nu rămâne mortul neîngropat, pentru că statul nu-și dă interesul. Avem aici un om care a murit de 4 ani și statul nu a făcut nimic”, își explică Dan Diaconescu gestul.

Pe o alee din apropiere, Dan Diaconescu este așteptat de SPP. Fiind candidat la prezidențiale, el trebuie să fie însoțit permanent de SPP, oriunde s-ar duce. ”Nu este gest de campanie electorală! Noi am început formalitățile cu mult înainte de campania electorală, dar abia acum am avut toate aprobările”, anticipează Dan Diaconescu una dintre întrebările jurnaliștilor.

După slujbă, senzaționalul DD face și o promisiune. ”O să facem asta și după campania electorală!”. Că tot veni vorba de campania electorală, Dan Diaconescu s-a aruncat și în pronosticuri.

”Ponta va lua mai puțin decât îl dau toate sondajele, asta e impresia mea. Nici Iohannis nu va lua cât spun sondajele!”. Cât despre șansele lui, Dan Diaconescu e optimist. ”Dacă poporul se trezește și votează cu unul de-al lor, am șanse” și încheie acțiunea cu o mică glumă: ”Alții îi dezgroapă la vot. Vedem duminică ce o fi, dar nu cred că mai merge cu bani pentru voturi”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.