Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPORTAJ - Klaus Iohannis, dialog SAVUROS cu Florin Călinescu

Klaus Iohannis a venit în fața a 900 de femei și câțiva bărbați pentru a-și lansa cartea autobiografică ”Pas cu pas”. Evenimentul a fost prezentat de celebrul Florin Călinescu, care a încercat să-l scoată din amorțeală pe Iohannis și a cam reușit.

Florin Călinescu l-a provocat pe Iohannis la un dialog deschis și seriosul neamț a prins la miștouri. Spre exemplu, Călinescu l-a întrebat pe Iohannis ce ar face dacă ar fi la Cotroceni și într-o dimineață îl sună Putin să îi spună că Rusia invadează România.

I: Și ce vreți, să vă spun acum ce i-aș zice?

C: N-ar fi rău, măcar să repetăm.

I: Știți că nu obișnuiesc să răspund în citate, dar acum îmi vine unul în minte. I-aș spune așa: pe aici nu se trece!

Florin Călinescu l-a înțepat pe Iohannis la teme sensibile, dar prezidențiabilul ACL s-a abținut. ”Cu toții când avem bani ne dorim un BMW sau un Mercedes”, ceea ce a fost un apropo evident la celebra mașină a lui Iohannis.

Călinescu l-a întrebat pe Iohannis care este diminutivul la numele Klaus. După câteva secunde de gândire, Iohannis a răspuns sec: ”Klaus!”.

Klaus Iohannis a ținut însă să-l înțepe pe Florin Călinescu atunci când a avut ocazia. Spre exemplu, Călinescu explica că el nu a fost niciodată vreun pasionat de fizică ”pentru mine fizica e ca Angelina Jolie. Știu că există, dar este a altuia”. Florin Călinescu i-a spus lui Iohannis că a auzit însă că se schimbă polii.

”Nu. Stați că vă explic eu:în următorii ani nu se inversează polii. Se inversează polii politici: noi mergem la guvernare și ei în opoziție”, a spus Iohannis, spre amuzamentul întregii săli.

Iohannis s-a simțit excelent între doamne. A glumit, a fost mult mai relaxat și a vorbit mult mai bine decât o face când citește de pe prompter. La final a dat autografe, s-a întreținut cu doamnele venite la eveniment, câteva declarații pentru presă și a plecat la brusc.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.