Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reprezentații suplimentare pentru musicalul "Erus și Valea Generozității", la Opera Comică

opera comica

Musicalul "Erus și Valea Generozității" din programul "Enescu pentru Copii", de la Opera Comică din București, va avea 16 reprezentații, acestea fiind suplimentate în urma numărului mare de solicitări din partea publicului, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Musicalul "Erus și Valea Generozității" este inspirat din cartea cu același titlu a autorului de succes Alec Blenche. Pe lângă atmosfera veselă și plină de culoare, spectacolul promite și o lecție importantă despre oameni, bogățiile naturii și ce se poate face pentru a le salva.

"Îmi doream de foarte mult timp să fac un spectacol care să vorbească despre Pământ, despre păduri, despre animalele pe cale de dispariție, despre ocean, despre toate lucrurile acestea care ne înconjoară și care sunt atât de fragile. Vrem să transmitem faptul că prin generozitate se pot păstra lucrurile acestea, poți păstra Pământul așa cum este", a declarat Ana Crăciun Lambru, responsabilă pentru scenariu, versuri, regie și mișcare scenică.

La finalul lunii septembrie, publicul de toate vârstele are ocazia să descopere la Opera Comică și un concert de pian într-o formulă unică. Pianistele Ioana Valentina Cojuharov, Marta Claudia Băceanu Tudor și Mădălina Chiriac formează Trio Equilibrium și promit o experiență muzicală de neratat, în Salonul Mozart al instituției. Premiera are loc pe 28 și 29 septembrie.

Până pe 22 septembrie, weekend-urile îi sunt dedicate marelui muzician român George Enescu. Programul "Enescu pentru Copii" este asociat Festivalului Internațional "George Enescu" (31 august - 22 septembrie) și se desfășoară în oglindă cu marile concerte din manifestarea principală. Pe parcursul lunii septembrie, Orchestra Operei Comice pentru Copii îi așteaptă pe micii și marii spectatori cu "Enescu și muzica franceză" (7, 8 septembrie), "Poemul simfonic pe înțelesul copiilor" (14, 15 septembrie) și "Clasic și romantic" (21, 22 septembrie). Întregul program muzical este selectat de dirijorii Alexandru Ilie și Gheorghe Iliuță cu scopul de a-i atrage pe micii spectatori spre marea muzică.

Mai multe detalii despre spectacole pot fi găsite pe pagina oficială, www.operacomica.ro. Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.