Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reprezentanții COTAR și FORT, marii absenți de la discuțiile lui Sorin Grindeanu cu transportatorii (surse)

Digi24
Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a discutat joi dimineață, la sediul instituției, cu reprezentanții Asociației Patronale a Transportatorilor Europa 2002- APTE 2002 și APULUM, susțin surse guvernamentale pentru STIRIPESURSE.RO.

Împreună cu aceștia s-a a convenit că vor avea loc noi discuții detaliate săptămâna viitoare, miercuri, cu privire la problemele cu care se confruntă asociațiile patronale, revendicările și proiectele acestora.

Potrivit surselor citate, la discuțiile de la sediul Ministerului Transporturilor nu au participat reprezentanții Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) și ai Federaţiei Operatorilor de Transport din România (FORT), care ar fi „afiliați ai partidului AUR”.

Preşedintele FORT, Augustin Hagiu, a declarat pentru news.ro că la discuţiile de astăzi nu a fost prezent nici premierul Marcel Ciolacu, nici ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ci ministrul Agriculturii, în condiţiile în care delegaţia protestatarilor este formată exclusiv din reprezentanţi ai firmelor de transport.

„Delegaţia a intrat la ora 10 la întâlnire la Guvern. Din informaţiile pe care le am din interior, au fost primiţi de către consilierii primului ministru, adică o reprezentare foarte slabă. Văd că au timp de filme premierul şi ministrul Transporturilor, dar nu au timp să se întâlnească cu operatorii de transport. La întâlnire este ministrul Agriculturii, dar degeaba este ministrul Agriculturii acolo, pentru că în delegaţie sunt numai reprezentanţi ai transportatorilor. Eu nu zic să nu meargă oamenii la film. Dar chiar să-ţi baţi joc şi să ai atâtea camioane în stradă şi să te întorci cu spatele şi să nu te întâlneşti cu ei, asta mi se pare strigător la cer”, a spus Hagiu pentru news.ro.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.