Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reprezentantul permanent al Finlandei la UE a interpretat 'Ciobănaş cu trei sute de oi' de Ziua Națională Națională a României

ulkopolitiikka.fi
Reprezentantul Finlandei la UE, Marja Rislaki

Reprezentantul permanent al Finlandei pe lângă Uniunea Europeană, ambasador Marja Rislakki, a interpretat melodia "Ciobănaş cu trei sute de oi" şi a urat "La mulţi ani, România!" într-un mesaj transmis marţi, cu ocazia Zilei Naţionale, publicat pe pagina de Facebook Romania in EU / România în UE, informează AGERPRES.

"Cel mai bun lucru la sărbătoarea noastră sunt prietenii noştri! Un dar extrem de încântător primit de la reprezentanta permanentă din cadrul Reprezentanţei Permanente a Finlandei la UE, ambasador Marja Rislakki, cu ocazia #RONationalDay, care cu siguranţă va ajunge la inima oricărui român: Ciobănaş cu 300 de oi", se arată în mesajul publicat marţi.

''O performanţă de excepţie a colegei mele, ambasadoarea Finlandei la UE, şi a soţului său! Multumesc Marja şi Pekka!, a scris ambasadorul Luminiţa Odobescu, Reprezentantul Permanent al României pe lângă Uniunea Europeană.

Vezi și: VIDEO - Decor de basm la Casa Albă înainte de Crăciun. Ce ornamente a ales Melania Trump

Într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Naţionale a României, Luminiţa Odobescu a amintit, "devotamentul, dârzenia şi încrederea în destinul României" al celor care "au făcut posibil acest moment unic" din istoria ţării.

"A o sărbători înseamnă, în primul rând, a aduce un omagiu celor care au făcut posibil acest moment unic în istoria noastră, prin devotamentul, dârzenia şi încrederea lor în destinul României. Şi înseamnă, totodată, propria noastră promisiune făcută viitorului, speranţei, fără de care nicio împlinire nu ar fi posibilă", a transmis Reprezentantul Permanent al României pe lângă Uniunea Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.