Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Republica Moldova, a fost inclusă pe lista țărilor care beneficiază de asistență din partea Agenției franceze pentru Dezvoltare

Ambasadorul Republicii Franceze la Chișinău a comunicat decizia autorităților franceze de a include Republica Moldova în listă țărilor care beneficiază de asistența Agenției franceze pentru Dezvoltare (AfD).

Despre acest lucru a anunțat președintele Rep. Moldova, Maia Sandu, pe contul său de Facebook, după o întâlnire cu ES Pascal Le Deunff, Ambasadorul Republicii Franceze la Chișinău, transmite știri.md

AfD va sprijini finanțarea proiectelor în domenii esențiale - reîmpădurirea și irigarea, modernizarea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare, interconectarea sistemelor electrice și asigurarea eficienței energetice a clădirilor.

„I-am mulțumit domnului ambasador pentru noutatea bună și mi-am exprimat speranța că în curând vom avea un guvern format din oameni integri și competenți, cu care vom putea purcede la realizarea acestor proiecte”, a notat Maia Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.