Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Republica Moldova: Peste 30 de mii de oameni participă la un protest pașnic în Piața Marii Adunări Naționale

protest chisinau

Peste 30 de mii de oameni din toată țara s-au adunat acum în Piața Marii Adunări Naționale la un miting de protest pașnic, pentru a apăra ordinea constituțională a Republicii Moldova, condamnând ferm orice act de trădare de Patrie.

Protestatarii au cerut demisia imediată a lui Igor Dodon pentru trădare de țară, finanțarea ilegală din exterior a partidului său și uzurparea puterii în stat.

Președintele PDM Vlad Plahotniuc, care a ieșit în fața mulțimii, i-a îndemnat pe oameni să fie solidari și hotărâți, pentru a proteja țara de o grupare de politicieni iresponsabili, care încearcă să o captureze prin votarea ilegală a legilor în Parlament și prin încercarea să preia cu forța instituțiile statului.

Citește și: Miniștrii finanțelor din G20 au avertizat asupra intensificării tensiunilor comerciale și geopolitice

”Este o lovitură de stat coordonată de Igor Dodon, omulețul verde, condus din afara țării, care încă își imaginează că este președintele Republicii Moldova. El nu mai este președintele legitim al Republicii Moldova pentru ca: are nevoie de aprobare din afara țării pentru tot ce face, și cel mai grav, a încercat, propunând federalizarea, să vândă țara! După asta, Dodon trebuie să demisioneze imediat, noi trebuie să mergem la alegeri anticipate parlamentare dar și prezidențiale concomitent, iar el și Partidul Socialiștilor să plece în istorie”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Singura soluție rămasă după acest haos creat de PSRM și ACUM este ca politicienii să se întoarcă la popor, iar poporul in alegerile anticipate din 6 septembrie să decidă pe cine mai trimit în Parlament, a punctat liderul democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.