Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele explicații după decizia de interzicere a lui George Simion în Republica Moldova. 'Ucrainenii au filmări cu Simion la întâlniri cu agenți ruși'

George Simion

Fost ministru al guvernului din Republica Moldova a dat primele explicații după ce țara vecină  a decis să interzică accesul lui George Simion pe teritoriul lor pentru încă cinci ani.

Premierul Dorin Recean susține că președintele AUR face parte din efortul de destabilizare în Republica Moldova. Recean nu a spus în mod exact ce înseamnă acest lucru.

Legăturile lui Simion cu Moscova sunt evocate și de Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în Republica Moldova.

Surse anonime au indicat faptul că George Simion s-ar fi întâlnit cu agenți ruși

"Filmări și fotografii (despre contactele ruse ale lui Simion, n.r.), sunt la serviciile de informații din Ucraina. Nu știu câte dintre acestea au fost trimise la serviciu de securitate din Republica Moldova.

Deocamdată, nimeni, din câte cunosc eu, niciun serviciu de informații nu și-a făcut publică lista informatorilor și nici nu a publicat dosare.

Faptul că George Simion este folosit de Rusia pentru a destabiliza situația în România și în Republica Moldova a fost confirmat și de consilierul principal al președintelui Zelenski, (Mihailo) Podoliak. A confirmat acest lucru și fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat", a spus Anatol Șalaru la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.