Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Republicana care îl anchetează pe Donald Trump ar putea candida împotriva lui la prezidențiale

www.reuters.com
liz cheney

Parlamentara republicană Liz Cheney, care anchetează asupra modului în care Donald Trump a încercat să invalideze alegerile din 2020, nu a exclus posibilitatea de a-l înfrunta pe fostul preşedinte american în timpul alegerilor prezidenţiale din 2024, informează duminică AFP.

"Lucrul cel mai important este de a proteja ţara de Donald Trump", a susţinut ea în timpul unui interviu difuzat duminică pe postul ABC, anunţând că ea "va lua o decizie asupra (alegerilor din) 2024 puţin mai târziu".

Deputata de 55 de ani co-prezidează comisia parlamentară de anchetă şi îl acuză pe miliardarul republican că s-a aflat în centrul unei "tentative de lovituri de stat", în încercarea de a se menţine la putere după ce a pierdut în faţa lui Joe Biden, informează Agerpres. 

"Un om atât de periculos ca Donald Trump nu mai poate în mod categoric să se întoarcă în Biroul Oval", a declarat Liz Cheney, susţinând că Partidul Republican "nu ar putea supravieţui" unei noi învestituri a fostului magnat în domeniul imobiliar.

"Aceia dintre noi care cred în principiile şi idealurile republicane au responsabilitatea de a readuce partidul pe drumul cel bun", a subliniat parlamentara, fiică a fostului vicepreşedinte al lui George W.Bush, Dick Cheney.

Donald Trump, care are în continuare o influenţă considerabilă în Partidul Republican, cochetează din ce în ce mai deschis cu ideea unei noi candidaturi, unele mass-media susţinând că aceasta ar putea fi anunţată până la sfârşitul acestei luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.