Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Republicanii au îndulcit persoanele vârstnice de ziua lor!

Radu Pop
partidul-republican-andrei-tinu

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, filiala Partidului Republican din București, în frunte cu președintele filialei Andrei Tinu și Marinela Adam, președintele organizației Sector 1, au făcut un gest frumos și plin de afecțiune pentru cei mai în vârstă.

Într-un demers menit să aducă un zâmbet pe fețele seniorilor din Capitală, Republicanii au pregătit o surpriză dulce și reconfortantă. Membrii partidului au împărțit bomboane și prăjituri delicioase, pregătite de Marinela Adam, vârstnicilor prezenți în Parcul Cișmigiu.

„Astăzi sărbătorim Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Adică a acelora care, grație Divinității, și-au făcut datoria față de societate și care ar trebui să se bucure, la rândul lor, de respect. Din păcate, în România nu numai că nu le sunt respectate drepturile, ci sunt umilite, batjocorite, nevoite să își ducă traiul de pe o zi pe alta. Partidul Republican din România este decis să găsească, împreună cu specialiștii săi și cu partenerii sociali, soluțiile optime la problemele cu care se confruntă bătrânii noștri, cărora ar trebui să le mulțumim pentru sacrificiul pe care l-au făcut pentru România și pentru generațiile actuale. La mulți ani!”, a transmis președintele filialei București a Partidului Republican, Andrei Tinu.

La rândul său, Marinela Adam a transmis vârstnicilor un gând bun cu ocazia acestei zile dedicate lor. „Sărbătorim astăzi înțelepciunea, experiența și contribuția semnificativă pe care generațiile mai în vârstă o aduc în viețile noastre. Cu gratitudine și respect, ne gândim la toate lecțiile învățate și la povestirile minunate, care ne îmbogățesc pe toți. Le doresc tuturor vârstnicilor să aibă o zi minunată și liniștită, plină de afecțiune și bucurie alături de cei dragi!”.

Această inițiativă nu doar a adus bucurie în inimile persoanelor vârstnice, ci a arătat și respectul și aprecierea pentru contribuția lor inestimabilă la dezvoltarea societății noastre. Cu ani de experiență și înțelepciune acumulată, seniorii au influențat în mod semnificativ lumea din jurul lor și au modelat generații întregi.

De asemenea, acest eveniment marchează dorința organizației Partidului Republican din București de a se implica activ în comunitatea locală și de a sprijini cauzele importante pentru locuitorii orașului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.