Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Uruguayului va fi prezent la Lille pentru meciul cu Franța în Cupa Mondială de rugby

quinzemondial.com
rugby

Luis Lacalle Pou, preşedintele Uruguayului, va fi prezent joi la Lille, pentru a asista la meciul dintre Uruguay şi Franţa, din cadrul grupei A a Cupei Mondiale la rugby.

Preşedintele Uruguayului este cunoscut ca un fan al rugby-ului şi un suporter al echipei naţionale de rugby din Uruguay, cunoscută sub numele Los Teros. „Prezenţa preşedintelui, care ne va susţine din tribune, este un plus pentru noi. Atunci când purtăm acest tricou, ştim că reprezentăm o mulţime de oameni: familie, prieteni, cluburi. Vom încerca să ne reprezentăm ţara în cel mai bun mod posibil”, a declarat Nicolas Freitas, unul din componenţii echipei uruguayene, la o conferinţă de presă susţinută miercuri, conform news.ro

Pentru Uruguay, partida cu Franţa, care se va disputa pe Stade Pierre Mauroy, din Lille, reprezintă debutul la această ediţie de Cupă Mondială. Pînă acum Los Teros nu au trecut niciodată de faza grupelor, lucru care s-ar putea să rămână neschimbat şi după această ediţie a Rugby World Cup. Uruguay se află în grupa A, alături de echipele naţionale din Italia, Franţa, Noua Zeelandă şi Namibia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.