Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Responsabilul Sectorului Social-Filantropic al Episcopiei Maramureșului a gătit pentru beneficiarii Adăpostului de Noapte din oraș

www.romaniatv.net
oamenii străzii

Părintele Arhimandrit Casian Filip, responsabilul Sectorului Social-Filantropic și Misionar al Episcopiei Maramureșului, a gătit joi, în bucătăria Asociației „O masă caldă” din Satu Mare, pentru beneficiarii Adăpostului de Noapte din oraș. Părintele nu a venit cu mâna goală, ci a adus și o donație în alimente neperisabile.

Alături de Părintele Arhimandrit Casian Filip au fost Părintele Adrian Morar și Părintele Arhidiacon Dumitru Botiș din cadrul Sectorului Social-Filantropic și Misionar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, potrivit basilica.ro.

Citește și: EXCLUSIV Femeia care i-ar fi secretizat dosarul lui Dan Barna, angajată la Cabinetul vicepremierului USR-PLUS!

Reprezentanții episcopei își doresc să continue sprijinul pentru cantina din Satu Mare.

În acțiune s-au mai implicat Părintele Cristian Silaghi și Căpitanul Florin Andreica din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Cantina Comunitară „O masă caldă” din Satu Mare este situată pe Str. Rodnei nr. 26. Cantina asigură fluxul sanitar și dispune de o sală de mese unde pot lua masa 80 de persoane pe zi, în două ture.

Asociația „O masă caldă” activează de mai mulți ani la Adjud, Bistrița, București, Cluj, Satu Mare și Zalău. O parte din locații au fost închise în pandemie și se oferă doar alimente neperisabile sau hrană caldă în regim de catering prin colaborarea cu restaurante partenere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.