Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restaurant din Galaţi, închis temporar de comisarii de la Protecţia Consumatorilor după ce au fost găsite excremente de şoarece şi produse expirate

exquis.ro
masa restaurant

Un restaurant din Galaţi a fost închis temporar, miercuri, de către comisarii de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC), după ce au fost descoperite mai multe nereguli, fiind găsite excremente de şoarece şi produse expirate. Localul a primit şi o amendă de 30.000 de lei, potrivit news.ro.

Comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi, Sorin Susanu, a declarat că reprezentanţii instituţiei au mers, miercuri, într-un control la un restaurant din zona centrală a municipiului Galaţi.

"Chiar dacă nu avem RCA-uri pentru maşinile din dotare şi în curând vom rămâne şi fără curent şi gaz (avem preavizul de debranşare), astăzi comisarii ANPC Galaţi s-au deplasat (per pedes) la un restaurant din zona centrală a municipiului Galaţi unde au fost descoperite deficienţe care puneau în pericol sănătatea consumatorilor. Pentru abaterile constatate a fost aplicată amendă de 30.000 lei şi a fost oprită activitatea. Este totuşi de apreciat atitudinea constructivă a patronului care a înţeles greşelile şi şi-a asumat remedierea acestora. Restaurantul nu va fi redeschis până nu remediază probleme”, a declarat Sorin Susanu.

Echipele de control au descoperit mizerie, produse expirate, alimente păstrate în condiţii improprii, dar şi excremente de şoarece.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.