Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restaurantele și cafenele din cinci comune din județul Iași rămân închise

facebook.com
izolare coronavirus

Restaurantele și cafenele din cinci comune din județul Iași nu se deschid în interior de la 1 septembrie deoarece incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 în ultimile 14 zile este mai mare de 1,5/1000 locuitori, potrivit Mediafax.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Iași anunță că activitatea cu publicul în interior a restaurantelor și cafenelelor rămâne suspendată în Bivolari, unde incidența cazurilor de COVID este de 8,22 la 1000 de locuitori, la Moțca (2,03), Șipote (1,59), Tansa (1,94) și Valea Lupului (1,78).

”Este permisă prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective”, arată CJSU Iași.

Peste relaţia cu Rusia planează 'nori întunecaţi' - Diplomația germană continuă să preseze Moscova în cazul Navalnîi

De asemenea, activitatea cu publicul a firmelor domeniul jocurilor de noroc din comunele respective se suspendă iar spectacolele, concertele și evenimentele culturale sunt interzise.

Restricțiile se pot ridica în cazul în care incidența cumulată a cazurilor de COVID din cele cinci comune va fi mai mică sau egală cu 1,5/1000 locuitori.

CJSU Iași a mai decis menținerea obligativității purtării măștii de protecție pentru toate persoanele prezente în spațiile publice deschise, de pe întreg teritoriul județului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.