Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restaurantele și cafenelele din 15 localități din județul Arad se închid de miercuri, timp de șapte zile, după ce cazurile de Covid-19 au crescut

exquis.ro
masa restaurant

Restaurantele și cafenelele din 15 localități din județul Arad se închid de miercuri, timp de șapte zile, după ce cazurile de Covid-19 au crescut, anunță MEDIAFAX.

Decizia de închidere a restaurantelor și cafenelelor a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad.

Citește și: Scandal de proporții! USR-PLUS sare la gâtul PNL. Alianța se teme de ‘inventarul traseiștilor’ făcut de liberal

„Având în vedere incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localitățile județului Arad unde a fost depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activității cu publicul, pe o durată de 7 zile (începând cu data de 09.09.2020 și până data de 15.09.2020 orele 2400), a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, din următoarele localități: Ineu, Sebiș, Almaș, Archiș, Bârsa, Buteni, Cărand, Conop, Dezna, Gurahonț, Pleșcuța, Seleuș, Șofronea, Tauț și Vârfurile”, se arată în hotărârea CJSU Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.