Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restaurantele și cafenelele rămân închise în mai multe orașe din Bacău

Facebook
covid 19 coronavirus

Restaurantele și cafenelele rămân închise în orașele Bacău; Moinești, Comănești, Târgu Ocna și în comunele Târgu Trotuș, Măgura, Mănăstirea Cașin și Tamași, din județul Bacău, potrivit unei decizii luate marți de Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Bacău, în cele opt unități administrativ-teritoriale incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 de locuitori. Astfel, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău a decis că restaurantele și cafenelele vor rămâne închise.

„Se restricţionează activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, pe teritoriul a 8 unități administrativ-teritoriale (UAT): Municipiul Bacău; Municipiul Moinești; Orașul Comănești; Orașul Târgu Ocna; Comuna Târgu Trotuș; Comuna Măgura; Comuna Mănăstirea Cașin; Comuna Tamași”, se arată în comunicat.

Conform acestuia, în aceste localități, activitatea restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru clienţii cazaţi.

De asemenea, pe teritoriul acestor localități se restricţionează activitatea operatorilor economici din domeniul jocurilor de noroc.

Potrivit Prefecturii, restricţiile se vor ridica prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă când incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile va fi mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.