Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RESTAURAȚIA din PSD: Paul Stănescu îi face curte lui Mihai Chirica, catalogat 'omul SIE' de Liviu Dragnea / VIDEO

Facebook
stanescu maricel popa

Secretarul general interimar PSD Paul Stanescu si liderul PSD Iasi, Maricel Popa, au spus vineri ca sunt deschisi la o discutie cu primarul Mihai Chirica, exclus din partid in 2018 dupa un conflict cu Liviu Dragnea. La vremea respectiva, Dragnea spunea ca din informatiile sale, Chirica este „omul SIE”. In replica, Chirica spunea ca nu este adevarat: `Pun pariu pe hamsterul lui Liviu Dragnea că nu sunt omul SIE`.

Incercarea de a-l readuce pe Chirica alaturi de PSD face parte dintr-un plan mai amplu de recuperare a fostilor lideri care au plecat sau au fost exclusi din partid in urma conflictelor cu Dragnea si Dancila. Mihai Tudose, Robert Negoita, Corina Cretu, Adrian Tutuianu, Ion Mocialca, sunt unii din cei pe care PSD i-a invitat inapoi in partid. Momentan s-a intors Tudose.

Seful PSD Iasi Maricel Popa a zis ca „inca nu a venit la discutii dl Chirica” si nu s-a abtinut sa nu faca totusi si o remarca acida, tinand cont de certurile dintre cei doi din ultima perioada: „Stii, la copii poti sa le iei cu de-a sila, dar nu poti sa le dai cu de-a sila”.

„Nu e o problema (daca vrea sa revina Chirica)”, a zis si Paul Stanescu. Intrebat daca se pot trece peste neintelegerile din Chirica si PSD, seful PSD Iasi a zis: `Colaboram institutional foarte bine'.

Mihai Chirica a fost si vicepresedinte national PSD dar a fost dat afara din conducerea centrala in urma afirmatiilor sale dure la adresa partidului pe fondul OUG 13. El a zis ulterior ca Dragnea e ca Ceausescu si ca CEX este instrument de executii in partid.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.