Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricție de circulație pe un segment din A1 Orăștie - Sibiu

Q Magazine
Autostradă

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a instituit miercuri o restricție de circulație pe un segment al Autostrăzii Orăștie - Sibiu, la km 286+400, în urma apariției fenomenului de tasare în zona respectivă, a anunțat compania într-un comunicat remis Agerpres.

"Referitor la restricția de circulație instituită miercuri, pe A1, Orăștie — Sibiu, la km 286+400, Calea 2, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România precizează că traficul rutier se desfășoară în condiții de siguranță maximă pentru participanți pe banda 1. Restricția a fost instituită ca urmare a apariției fenomenului de tasare în zona respectivă", se arată în document.

Potrivit sursei citate, reprezentanții din teritoriu ai CNAIR vor acționa pentru remedierea tasării în următoarele zile, folosind mixtura la cald, astfel încât restricția să fie ridicată și traficul să nu mai fie afectat. Conform CNAIR, personalul tehnic monitorizează în permanență toate punctele sensibile aferente Lotului 3 al A1, privind evoluția degradărilor existente, iar unde este posibil se intervine pentru diminuarea acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.